powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

"Εύκολα φεύγει ο Μέγιερι από τον Ολυμπιακό"


Το συμβόλαιο του Μπάλας Μέγιερι δεν λήγει αυτό το καλοκαίρι, όμως στον Ολυμπιακό υπάρχει μια πρόθεση να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με υψηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης.
Άλλωστε υπάρχει ενδιαφέρον από τον Έβερτον και οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.
Από την πλευρά του, ο ατζέντης του Μπάλας Μέγκιερι, Γιάνος Χρούτκα, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: "Ο Μπάλας θα έχει τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του. Είναι σημαντικό για αυτόν να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη και να έχει την δυνατότητα να παίξει ποδόσφαιρο, όντας ο πρώτος γκολκίπερ.
Είναι νέος στην ηλικία, έχει όλο το μέλλον μπροστά του και το οικονομικό σκέλος δεν είναι για εκείνον ο βασικός στόχος για μία μεταγραφή, αλλά η προοπτική που μπορεί να του δοθεί. Ακόμη και να μείνει στον Ολυμπιακό, που είναι μία επιλογή, το οικονομικό δεν είναι το καθοριστικό κομμάτι.
Μπορεί πάντως να αλλάξει εύκολα ομάδα, αν αυτό σήμαινε πως θα ανέβει σκαλοπάτι στην καριέρα του. Αν το θελήσει ο Μπάλας δεν είναι δύσκολο να φύγει, αν βρεθεί ομάδα που ενδιαφερθεί "ζεστά" για εκείνον, καθώς δεν υπάρχει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του".

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright ΤΑ BLOG ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all