powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η σειρά αρχίζει από το... 0-0!

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη τελική αναμέτρηση και ετοιμάζεται για το... μπρέικ στην έδρα του Παναθηναϊκού προκειμένου να πραγματοποιήσει το δεύτερο και καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος! 

To έργο των Πρωταθλητών Ευρώπης στο ΟΑΚΑ, φυσικά και δεν θα είναι εύκολο. Αγωνιστικά, όμως, ο Ολυμπιακός δείχνει ανώτερος από τον Παναθηναϊκό, που έχει έξτρα πίεση, καθώς παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

 Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ και θα προσπαθήσουν για το μεγάλο διπλό στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αν θα συμπεριλάβει στη 12άδα τον Έισι Λο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού κρατάει προσγειωμένους τους παίκτες του, καθώς η σειρά έχει δρόμο ακόμα και τίποτα δεν έχει τελειώσει.

 Να σημειωθεί πως στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, το πρόγραμμα εκγύμνασης πραγματοποιήθηκε με μαγνητοφωνημένα συνθήματα προκειμένου οι παίκτες να είναι προετοιμασμένοι για τις συνθήκες διεξαγωγής του δεύτερου τελικού.
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
© Copyright ΤΑ BLOG ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ 2011 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all